Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 30 aprilie 2008

Statusuri dragoste

► " Mi-a fost dat sa iubesc de doua ori in viata: prima oara te-am iubit pe tine, dar a fost o greseala, si a doua oara este ca inca imi iubesc greseala... "


► " Cel mai trist lucru in lume, este acela, ca uneori sufletul ti-l ia tocmai acela care nu are nevoie de el... "


► " As vrea sa pot... sa-ti spun ce simt... dar n-am curaj... ca ma respingi... "


► " Tacerea ta ma infioara...[:(]...o vorba dulce de mi-ai spune as asezao la inimioara...[:)]...sufletul sa imi rasune...[:*]... "


► " Esti frumos, dragutz, chipes... dulce ca mierea dar ma deranjeaza faptul ca nu pot fi langa tine... "


► " Daca as fi o pisicuta as iubi un motanel dar asa sunt o fetita si iubesc un baietel... "


► " S-a mai dus o zi din calendar, eu tot mai tin la tine, viata mea se invarte ca un zar de cand nu mai esti cu mine, nici nu stiu ce drum sa mai aleg amintirile vreau sa le sterg si astept un semn de ce nu vi cand eu te chem... "


► " Trec prin fata casei tale si as dori sa imi iesi in cale sa ma astepti ce mult as vrea cum ma asteptai candva, trec mereu pe strada ta poate poate te-oi vedea ma opresc si oftez un pic si apoi plec dezamagit...TE IUBESC "


► " Iubirea e o tiranie dulce, caci cel ce iubeste-iubeste de bunavoie ! "


► " Se spune ca vremea e frumoasa atunci cand in suflet e soare.Se spune ca ploaia e mai rece cand in suflet te doare.Se spune ca vantul nu bate atunci cand iubesti?! dar cand frunzele se misca, sa sti doar ca TE IUBESC !!! "


► " Daca vei sta pe ganduri si te vei intreba, de ce traiesti un tainic glas iti v-a raspunde: sa lupti, sa speri si sa iubesti... "


► " Se lasa din nou tacerea in lumea mea... aceasta liniste parca ma asurzeste, iar tot ce ma mai tine in viata e speranta ca intr-o zi imi vei sopti ca ma ma iubesti... as putea trai asa o vesnicie... ! "


► " Orice drum parcurs, e mai frumos in doi... "


► " Plecat in cautarea drumului spre inima ta... "


► " Nu plange sa s-a terminat, zambeste ca s-a intamplat ! "


► " Daca sunt cu tine lacrimi nu mai sunt, Nu mai am de ce sa plang, Din sufletul meu esti tot ce am mai scump, Te iubesc atat de mult... "


► " O singura luna intr-o mare de zori, un singur soare peste-o mie de nori, mii de iluzii intr-o singura minte... 1000 de ganduri in 2 cuvinte !!! "


► " Ai aparut in viata mea ca o puternica raza de soare ce mi-a adus in suflet caldura si gingasia nesfarsita, cu zambetul tau m-ai invatat sa cunosc blandetea pana atunci necunoscuta, sarutul tau mi-a daruit dulceata nemaintalnita, ochii tai senini mi-au aratat ca dragostea exista, iar tandretea si frumusetea sufletului tau mi-au cucerit inima... "


► " Esti un trandafir crescut in inima mea. Promit sa devin apa, aer, pamant ca sa nu te ofilesti, dar tu promiti sa infloresti doar pentru mine? TE IUBESC! "


► " Cand sinceritatea ochilor tai va parcurge aceste randuri, te rog opreste`te din tot ce te retine si gandestete la mine. TE IUBESC! "


► " Distanta ne desparte si totusi ne apropie? raman singura, aud doar bataile inimii care ma asurzesc, totul se topeste odata cu tristetea sufletului tau... "


► " Trandafir rosu inchis te iubeste cine`a scris, dar as vrea ca cititorul sa iubeasca scriitorul..."


► " As vrea sa colorez padurea, Sa pot s`o fac in mii de feluri, Sa pot sa intalnesc iubirea, Ce se coboara dinspre ceruri... "


► " Acum cand apa ne desparte Desfac pasii clatinati de clipe Ce ne mangaiau simturi ispitite


► " Daca vei sta pe gandurii si te vei intreba, de ce traiesti un tainic glas itzi va raspune :sa lupti, sa speri si sa iubesti... "


► " As vrea sa fiu zapada ,sa ma topesc pe trupul tau,sa ma evapor si sa ajung in cerurii sa le spun ingerilor k si si pe pamant exista raiul! "


► " Tu boca a lado de la mia se transforme en un beso! Un beso de ti es un sueno , un sueno que yo lo amo! Te quiero y te voy amar siempre, mi amor, mi dulce amor... (vers. spaniola)"


► " Se spune ca vremea e frumoasa atunci cand in suflet e soare.Se spune ca ploaia e mai rece cand in suflet te doare. Se spune ca vantul bate nu atunci cand iubesti?ar cand frunzele se misca, sa stii doar, ca, TE IUBESC! "


► " Daca ma iubesti de ce ma faci mereu sa plang?? "


► " Cand ai plecat ai luat cu tine si sufletul meu... Intoarce-te ! "


► " Y will always love the false image i had of you... "


► " Nu arunca nici o vorba in vant, traieste intens fiecare cuvant... "


► " Chiar nu vad cum ar fii o noapte fara zi, chiar nu-mi imaginez cum as fii eu fara tine ! "


► " Dragostea e ca un fulg de nea, coboara usor si te face sa tremuri de placere, iar apoi se pierde si se topeste... "

Niciun comentariu: